Maailmanmestarihyökkääjä Harri Pesosen veli Jussi Pesonen lisäsi Twitter-tililleen paljon puhuvan perhepotretin. Kiekkofanien näkökulmasta tämän kuvan tunnetuimmat ihmiset ovat nimenomaan kaukaloista tutut veljekset.

Veljeksistä Jussi pelasi toissa kaudella III-divisioonajoukkue Vireessä takoen hävyttömiä pisteitä. Kevään 2002 Suomen mestari on edellisen kerran pelannut isommissa ympyröissä kaudella 2014-15 edustettuaan Liigan Sportia ja Mestiksen LeKiä.

Harri Pesonen puolestaan voitti keväällä Leijonien paidassa maailmanmestaruuden. Hän iski Slovakian kisoissa vihoviimeisen maalin nakattuaan Kanadan reppuun finaalissa 3-1-osuman. Sveitsissä pelaava tuore kultamitalisti on kaksinkertainen Suomen mestari.

Kuten asiaan kuuluu, on Pesosen lisäämässä kuvassa mukana myös maailmanmestaruuspytty.

– Äiti, isä, sisko, Onni ja Pessit. Uskon vanhempieni olevan lapsistaan ylpeitä. Kaikkia on koeteltu, mutta voittoja saaneet maistaa kaikki, Jussi Pesonen tunnelmoi.