NHL:ssä mittavan uran tehnyt hyökkääjä Maxime Talbot on pelannut viimeiset kolme kautta KHL:n suurseuroissa Lokomotiv Jaroslavissa sekä viimeisimpänä Avangard Omskissa.

Viime viikolla virallisesti uransa lopettanut 35-vuotias kanadalainen antoi melkoisen suorapuheisen paljastuksen toisesta kaudestaan Jaroslavissa.

– En ole tainnut koskaan vihata ketään valmentajaani, mutta hän oli paha ihminen. En halua sanoa hänen nimeään – saatte itse etsiä sen. Hän oli todella paha ihminen. Hän oli tyyppi, joka tykkäsi ryypätä, Talbot paljasti ex-NHL-kovanaama Paul Bissonnetten isännöimässä Spittin Chiclets -podcastissa.

– Joskus minulla on ollut valmentajia, jotka ovat olleet esimerkiksi paskoja nuorten pelaajien kanssa, mutta sitten taas hyviä veteraanipelaajien kanssa. Mutta hän oli paska kaikkien kanssa. En pitänyt hänestä yhtään. Hän ei tehnyt joukkueestamme ollenkaan parempaa. Hän puhui kokoajan pelkästään Venäjää, se oli todella turhauttavaa, Talbot jatkoi.

Talbotin tarinan jälkeen ei tarvinnut tehdä kauhean pitkää taustatyötä, jotta löytää kenestä mies saattoi puhua.

Talbot oli huomauttanut kertomuksessaan, että valmentaja oli jättänyt Lokomotivin nopeasti, joten kaikki merkit viittaavat vuoden 2017 lokakuussa joukkueesta lähteneeseen päävalmentajaan Aleksei Kudashoviin.

KHL:n valmentajien tähtikaartiin pitkään kuulunut Kudashov toimii nyt alkavalla kaudella Venäjän maajoukkueen päävalmentajana.