Ex-NHL-hyökkääjä lataa täysillä! Supertähden kauppaaminen oli iso virhe – ”Oletteko v*tun typeriä? Jätkä painoi 40 maalia joka kausi”

© Kuva: Getty Images
Kovakuntoiset Ilves ja Lukko kohtaavat! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Toronto Maple Leafs kohautti NHL:ää vuonna 2015 kauppaamalla joukkueen silloisen ykköstykin Phil Kesselin Pittsburgh Penguinsiin.

Maple Leafs antoi kaupassa myös hyökkääjä Tyler Biggsin, puolustaja Tim Erixonin sekä toisen kierroksen varausvuoron. Vastikkeena Kanadaan lähti puolustaja Scott Harrington, hyökkääjä Kasperi Kapanen, hyökkääjä Nick Spaling sekä ensimmäisen -ja kolmannen kierroksen varausvuorot.

Maple Leafsia vuonna 2015 edustanut hyökkääjä Joffrey Lupul muistelee haikein mielin hyväksi kaveriksi tulleen Kesselin kauppaamista pois.

– Phil on loistava jätkä. Hän on ihan uskomaton. Kaikki rakastavat häntä – paitsi Toronton media vihasi häntä, sillä hän ei antanut heille sitä, mitä he halusivat. Se on hänen persoonansa. Hän halusi pelata vain jääkiekkoa, eikä muuta, Lupul kertoi kovaan suosioon nousseessa Spittin’ Chiclets -podcastissa.

– Hän ei ehkä halunnut tehdä paljoa töitä – hän halusi mielummin pelata pingistä. Voitko syyttää kaveria siitä? NHL:ssä edellisen kerran vuonna 2016 pelannut hyökkääjä jatkoi.

Lupulilla on selkeä viesti ihmisille, jotka uskovat asioiden menevän paremmin ilman Kesseliä:

– Olette ihan v*tun typeriä? Se jätkä painoi joka kausi yli 40 maalia. Odottaa vain, kun olemme kolmannessa erässä yhden maalin tappiolla ja saamme ylivoiman. Tulemme varmasti kaipaamaan silloin tätä kaveria, Lupul latasi.

Kesselin menestyksekäs taival Pengunsissa päättyi tähän kesään, kun hänet kaupattiin Arizona Coyotesiin. Suurin syy kauppaamiseen oli yhdysvaltalaisen massiivinen kahdeksan miljoonan dollarin palkka, joka hiersi kunnolla Penguinsin palkkakattoa.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Kovakuntoiset Ilves ja Lukko kohtaavat! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!