Tampereen Ilveksen maalivahtiosasto on vahvistumassa kovalla nimellä.

NHL-seura Anaheim Ducks on tehnyt toimittaja Renaud Lavoien mukaan kaksivuotisen sopimuksen maalivahti Anthony Stolarzin kanssa, joka tarkoittanee samalla sitä, että huippulupaava Lukas Dostal on palaamassa lainasopimuksella Suomeen.

Ilves tiedotti jo aiemmin tänä vuonna, että Dostal pelaa tulevan kauden lainalla Liigassa, mikäli hän ei tule saamaan pelipaikkaa NHL:stä. Tällä hetkellä tshekkilupauksella onkin aikamoinen vuori kiivettävänään, sillä hänen edellään ovat lähtökohtaisesti Stolarz, John Gibson sekä Ryan Miller.

Dostal on Ilvekselle kovan luokan vahvistus, sillä hän esitti kuluneella kaudella mainioita otteita niin Liigassa kuin alle 20-vuotiaiden maajoukkueessakin. Kauden jälkeen hän allekirjoitti NHL-sopimuksen Ducksin kanssa.