NHL
St. Louis – Boston
Maanantai 10.06 klo 03:00

Sunnuntaiyönä Stanley Cup on ensimmäisen kerran katkolla, mutta täysin päinvastoin ennakko-odotuksiin peilaten. St. Louis on kääntänyt asetelmat päälaelleen ja joukkue voi voittaa historiansa ensimmäisen Stanley Cupin Bostonin nenän edestä. Kyseessä on aivan käsittämättömän kova nousu synkeän sydäntalven jälkeen.

St. Louisin odotettiin taipuvan kolmannen finaalin jälkeen, kun Boston niittasi sen maan rakoon 7-2 lukemin. Craig Berube on jälleen kerran koonnut rivinsä ja joukkue otti kaksi voittoa napakoitten esitysten jälkeen. Nyt on henkisesti kyseessä kaikkein kovin paikka, sillä finaalisarjan ratkaiseminen ja mestaruuden voittaminen ei totisesti tule helpolla.

Bruins on nyt siis pakkovoiton edessä, jos se mielii vielä päästä kannuun käsiksi. Joukkue teki jo vastaavan tempun ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Torontoa vastaan. Bruinsin pitää saada maalihanat auki, eikä tehdä Jordan Binningtonista kauden sankaria. Jos Bruinsin kärkihyökkääjät onnistuvat tällä hetkellä, pystyy joukkue hilaamaan itsensä Game seveniin.

Pelisuositus

Ottelun kertoimet myötäilevät kahta viimeistä ottelua ja Bostonista saa tällä hetkellä hyviä tarjouksia. Joukkuetta on edelleen pidettävä näistä kahdesta kokonaisuudessaan laadukkaampana ja se pystyy taistelemaan ollessaan selkä seinää vasten. Lähdetään tälläkin kertaa Bruinsin matkaan. Vetosuositus on Boston voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,65.

.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun St. Louis – Boston ja kohteeseen veto ”Boston voittaa ottelun (60 min)”. Jos Boston voittaa ottelun varsinaisella peliajalla, saat 265 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos varsinainen peliaika päättyy tasan tai St. Louis voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]