Sopimus julki! Entinen Pelicans-puolustaja palaa Suomeen – ”Tuon kovuutta ja johtajuutta”

© Kuva: Juha Tamminen

Mestiksessä pelaava Kiekko-Vantaa saa takalinjoilleen kovan vahvistuksen.

Vantaalaisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että se on päässyt yksivuotiseen sopimukseen puolustaja Keni Karalahden kanssa. 27-vuotias puolustaja saapuu Kiekko-Vantaan riveihin slovakialaisesta HK Popradista.

– Tuon puolustukseen kovuutta ja varmasti myös johtajuutta. Tiedän mitä voittaminen vaatii ja haluan voittaa täällä, Karalahti sanoo seuran verkkosivuilla.

Puolustajalegenda Jere Karalahden pikkuveli on pelannut viimeiset kolme vuotta Liigassa, jossa hän on edustanut Jukureita sekä Pelicansia. Kesken viime kauden Karalahti siirtyi kuitenkin Pelicansista Slovakian pääsarjaan.

» Suomen viihdyttävintä lätkää! Näe Mestiksen kaikki ottelut suorina Ruudussa!