Winnipeg Jets kauppasi tiistain vastaisena yönä pitkään siirtohuhuissa pyörineen puolustaja Jacob Trouban New York Rangersiin.

Rangersin GM Jeff Gorton perusteli päätöstään tuoreeltaan seuransa verkkosivuilla:

– Hän on isokokoinen puolustaja. 25-vuotias, joka pystyy pelaamaan parhaita pelaajia vastaan, osaa hyökätä ja tappaa jäähyjä. Hän on parhaassa iässä oleva pelaaja, joten päätimme tarttua tilaisuuteen, seurapomo kommentoi.

Gortonin on vielä sorvattava 50 (8+42) tehopistettä tällä kaudella nakutelleelle puolustajalle jatkosopimus saadakseen miehen lopullisesti joukkueensa vahvuuteen. 5,5 miljoonaa dollaria päättyneellä kaudella tienanneesta jenkkipakista tulee ilman jatkosopimusta rajoitettu vapaa agentti heinäkuun alussa.

– Haluaisimme pitää kaikki pelaajamme riveissämme. Haluaisimme, että meillä olisi tilaa palkkakaton alla antaaksemme kaikille heidän ansaitsemansa jatkosopimukset. Palkkakattomaailmassa on kuitenkin reaaliteetteja, Winnipegin GM Kevin Cheveldayoff kommentoi tähtipakkinsa kauppaamista vaihdossa 1. kierroksen (20.) varausvuoroon sekä 23-vuotiaaseen puolustaja Neal Pionkiin.