Venäläistähti Ilja Kovaltshuk paljasti MM-kisojen aikana, että hänellä on tapana nauttia palauttava olut aina otteluiden jälkeen.

Kovaltshukin tapa aiheutti puhetta Venäjällä, ja nyt tähän aiheeseen otti kantaa myös entinen maajoukkuevahti Ilja Bryzgalov.

– Ehkä juuri sen takia Ilja ei pelannut MM-kisoissa niin hyvin. Kaljan juominen… Se on valitettavaa. Hän on juonut koko elämänsä, eikä se ole koskaan estänyt häntä pelaamasta korkeimmalla tasolla. Kun hän ampui 40 maalia ja oli joukkueensa johtaja, kaikki olivat varmasti sitä mieltä, että hän saa juoda olutta. Mutta nyt näyttää siltä, että niin ei kannattaisi tehdä. Ilja, antakaa anteeksi, on jo 36-vuotias. Hänen parhaan päivänsä ovat jo ohi. Hän teki paljon jääkiekolle ja Venäjälle. Minun täytyy sanoa hänelle iso kiitos, halata häntä ja kertoa, että: ”Me tulemme aina olemaan iloisia, kun näemme sinut kaikkialla.” asiantuntijana nykyään toimiva Bryzgalov kertoi Sport-Expressin haastattelussa.

– Älkää lähettäkö koiria hänen peräänsä. Hän on 36-vuotias, ja on uransa ehtoopuolella. Hän ei ole enää sama pelaaja kuin 25- tai 27-vuotiaana. Mitä kaljan juomiseen tulee, en juo itse ollenkaan, enkä oikeastaan tiedä mitä alkoholi edes on. En tiedä miten se vaikuttaa kehoon. Olen vain synkkä mies, Bryzgalov jatkoi omalaatuiseen tyyliinsä.