MM-kultaluotsi Jukka Jaloselle valtava kunnianosoitus – ”Hän on Riihimäen suuri mies ja tärkeä pr-lähettiläs koko kaupungille”

© Kuva: Getty Images

Riihimäen kaupunki tiedotti nettisivuillaan, että Keskuspuistosta tulee Jukka Jalosen puisto. Sivuilla kirjoitettiin, että nimistötoimikunta ja Riihimäen kaupunginhallitus tukevat esitystä. Lopullisen päätöksen tekee vt. kaavoituspäällikkö Anniina Korkeamäki.

Kaupunginhallituksen ensisijainen toive oli, että valittava paikka olisi keskeinen ja arvokas. Nimistötoimikunnan yksimielinen näkemys oli, että parhaiten tarkoitukseen sopii Keskuspuisto. Kaupunki kuuli myös Jalosta päätöstä tehdessään.

Leijonat voitti historian kolmannen maailmanmestaruutensa toukokuussa Bratislavassa. Jalonen johdatti Suomen MM-kultaan samassa kaupungissa myös vuonna 2011.

– Nimeämällä Keskuspuiston Jukka Jalosen puistoksi Riihimäen kaupunki haluaa muistaa ja kunnioittaa Jalosen työtä Suomen jääkiekkojoukkueen päävalmentaja, tiedotteessa huomautettiin.

Kaupunki on ylpeä omasta timantistaan.

– Jukka Jalonen on maailmanluokan valmentaja. Hän on Riihimäen suuri mies ja tärkeä pr-lähettiläs koko kaupungille, Riihimäen kaupunginjohtaja Sami Sulkko sanoi.


Washington Capitals – Vegas Golden Knights | Takooko Ovetshkin overin himaan? ⭐️⭐️½