Katkeruus ei laannu! Ex-supertähti Pavel Bure tyrmää Leijonat: ”Se oli heidän ainoa mahdollisuutensa”

© Kuva: Getty Images

Venäjällä ei näytetä edelleenkään sulattavan maan 0-1-tappiota Suomelle MM-kisojen välierässä.

Jo aiemmin joukkueen päävalmentaja Ilja Vorobjev latasi suorat sanat Suomen turnauksessa käyttämästä pelitavasta ja nyt ”kuoroon” on liittynyt myös takavuosien hyökkääjätähti Pavel Bure.

– Suomen maailmanmestaruuden jälkeen on ollut paljon puhetta siitä, pitäisikö myös Venäjän pelata jatkossa vastaavalla tyylillä. Minun mielestäni siitä ei kuitenkaan pitäisi ottaa mallia, Bure toteaa Championatille ja jatkaa:

– Kyllä, heillä oli oma systeeminsä, mutta he vain puolustivat. Uskon kuitenkin, että tulevaisuus kuuluu hyökkäävälle jääkiekolle. Jos välierissä olisi tarvittu neljä voittoa, ei Suomi olisi lyönyt Venäjää, mutta nyt kaikki ratkesi yhdessä ottelussa. Suomi pelasi puolustuksen kautta, koska se oli heidän ainoa mahdollisuutensa.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon!