Käsittämätön arvio: NHL:n rivipuolustajalle kaavaillaan 8 miljoonan dollarin megapalkkaa – ”Tuo on täysin hullua”

© Kuva: Getty Images

NHL-toimittajan Renaud Lavoien mukaan sopimuksensa tähän kauteen päättävää puolustajaa Tyler Myersia odottaa kesällä melkoinen tilipäivä.

– Uskon, että Myers saa seitsemän vuoden mittaisen sopimuksen. Se toisi kahdeksan miljoonan dollarin vuosipalkan. Kuusi miljoonaa voi olla hieman liian vähän hänestä. GM:t näkevät, että palkkakatto on laskenut ja nuorilta lupauksilta odotetaan enemmän – tämä tarkoittaa sitä, että vapailla markkinoilla käytetään vähemmän rahaa, mutta puolustajille on silti kova kysyntä, Lavoie sanoi Sportsnet 650 -radiokanavalla.

Kahdeksan miljoonan dollarin palkka saattaa kuulostaa äärimmäisen kovalta, sillä Myers oli viime kaudella Winnipeg Jetsille vain kolmannen parin puolustaja. 203-senttinen järkäle pelasi runkosarjassa 80 ottelua tehopistein 9+22=31.

Sportsnetin toimittaja Steve Dangle pitää Myersin potentiaalista sopimusta aivan absurdina.

– Tuo on aivan hullua. Ei… Dangle tilitti Twitterissä.