NHL-varaustilaisuuden tuore ykkösnimi Jack Hughes vaihtaa juniorivuosiltaan tutun pelinumeronsa (#6) siirtyessään alkavaksi kaudeksi New Jersey Devilsin riveihin.

Jenkkilupaus ottaa tulevaisuudessa käyttöön pelinumeron 86, joka on aiemmin NHL:ssä tuttu lähinnä Tampa Bay Lightningin riveissä pistepörssin päättyneellä kaudella voittaneen venäläistähti Nikita Kutsherovin pelipaidasta.

Muutoksen taustalla on varsin looginen syy, kuuluuhan numero 6 Devilsissä joukkueen kapteeni Andy Greenelle. Perinteisesti tulokaspelaajilla ei ole ollut tapana ”varastaa” pelinumeroita kokeneemmilta pelimiehiltä, minkä vuoksi Hughesin valintaa voidaan pitää varsin loogisena.

LUE MYÖS: Loistouutisia! New York Rangers värväsi Tuomo Ruudun

LUE MYÖS: Nyt tuli puskista! Venäläinen NHL-supertähti ilmestyi liigaseuran harjoituksiin

LUE MYÖS: NHL:ssä rysäytettiin pelaajakauppa: Colorado Avalanchen luottohyökkääjä vaihtaa maisemaa!