Venäjän jäätävällä MM-ryhmällä on varaa – NHL-mies lähetettiin kotimatkalle!

© Kuva: Getty Images

Venäjä on kasannut niin hirmuisen nimilistan tämän kevään MM-kisoihin, että joukkueella on varaa lähettää NHL-tason miehiä kotimatkalle.

Colorado Avalanchen puolustajajärkäleen Nikita Zadorovin saapuminen uutena miehenä Venäjän ryhmään tiesi puolustaja Bodgan Kiselevitshin MM-reissun kariutumista.

– Venäjän maajoukkueen johto haluaa kiittää puolustaja Bodgan Kiselevitshiä hänen työstään. Toivotamme hänelle parasta mahdollista valmistautumista tulevaan kauteen ja luotamme häneen myös vastaisuudessakin, Venäjän jääkiekkoliiton lausunto kuului.

Winnipeg Jetsin puolustaja on edustanut Venäjän maajoukkuetta kaksissa viime MM-kisoissa sekä edellisissä talviolympialaisissa. 29-vuotiaan peruspakin palkintokaappia komistaa kultamitali olympialaisista.

Kiselevitsh aloitti kautensa NHL:ssä Florida Panthersin riveissä pelaten 32 ottelua tehoin 0+8. Siirtorajalla venäläisen suunnaksi tuli Winnipeg Jets, mutta miehen pettymykseksi kanadalaisseura ei peluuttanut uutta hankintaansa kertaakaan kevään aikana.