Liigajoukkue SaiPa vahvisti mediassa velloneet huhut todeksi mm. Twitterissään ja kotisivuillaan. Hyökkääjä Teemu Ramstedt siirtyy lappeenrantalaisjoukkueeseen vuoden pituisella sopimuksella.

– Ramu on todella kiekkotaitava pelaaja. Varmasti saadaan nälkäinen hyökkääjä, jolla kova näyttämisen halu. Tiedostetaan, että miehellä on viime kausi pelaamatta, joten kärsivällisyyttä tarvitaan molemmin puolin, urheilujohtaja Antti Tuomenoksa kertoi tiedotteessa.

SaiPa

@Liiga_SaiPa
Teemu Ramstedt SaiPaan yhden kauden sopimuksella.

Lue lisää saipa.fi/fi-fi/article/…

#SaiPa #MeidänPojat #JuttuSelvä #Liiga

Kokenut hyökkääjä on pelannut edellisen kerran toissa kaudella 2017-18 KHL:ää HC Slovan Bratislavan ja Liigaa Lukon paidoissa. Mennennä talvena Ramstedt ei pelannut missään, kuten Tuomenoksakin totesi.

31-vuotias sentteri on voittanut urallaan yhden Suomen mestaruuden.