MM-kisat
USA – Suomi
Maanantai 13.05 klo 17:15

Leijonien alkuohjelma jatkuu kivikovana, sillä neljän päivän sisään tulee jo kolmas laadukas vastus: USA:n miehistö kisoissa on todella hurja. Jatko-ohjelma Leijonilla tulee olemaan helpompi, mutta se ei tarkoita sitä, että jalkaa voisi nostaa kaasulta yhtään. Laadukkaan tekemisen on jatkuttava läpi koko kisojen parhaan tuntuman säilyttämiseksi. Kuten kaikki ottelut, myös maanantain jännittävät taistelut näet TV:n suorista striimeistä – missä tahansa itse oletkin.

Leijonat on tähän asti pelannut kuin unelma. Jukka Jalonen on mestaroinut joukkueen pelityylin niin, ettei Leijonien alueelle ole olemassa vapaataivalta. Ylöspäin Leijonien kokonaisuus ei ole aivan samalla tasolla, vaikka peliä varioidaan hyvin. Asenne ja taistelutahto Leijonilla on todellakin kunnossa. Lisäksi Leijonien kruununjalokivi Kaapo Kakko on aivan mykistävässä iskussa. Tuntuu siltä, ettei mies tarvitse käytännössä yhtään ylimääräistä tilaa tehdäkseen tuhoja vastustajan hyökkäysalueella. Kakko tulee olemaankin varmasti USA:n erityistarkkailussa maanantaina.

USA haksahti kisojen avausiltana hurmiossa, mutta viisaasti pelanneeseen Slovakiaan. Kuonoon tuli täysin ansaitusti, sillä jenkit eivät yksinkertaisesti olleet valmiita avausotteluun. Ranskan USA kaatoi 7-1 taidollaan ja rutiinillaan. Joukkueen tähti Patrick Kane kuittasi tehot 1+1. Alex DeBrincat ja Colin White tekivät kaksi maalia mieheen. On selvää, että maanantaina USA tulee joutumaan kisojen kovimpaan testiin, eikä sillä ole varaa minkäänlaiseen ylimielisyyteen.

Vetosuositus

Leijonat on antanut oppitunnin, mitä tunnollinen valmistautuminen tarkoittaa arvokisoissa ja odotusarvot menestykseen on päivitetty täysin uusiksi ensimmäisen kahden ottelun jälkeen. Maanantain ottelusta on odotettavissa tasaisempi, kuin vetomarkkinat ennustavat. Vetosuositus on tällä kertaa siis Suomi voittaa ottelun kertoimella 3,40.

Valitse riskitön veto 100€ asti tai 200% talletusbonus!

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Siirry ille TÄSTÄ.
  2. Avaa pelitili ja tee talletus.
  3. Valitse itsellesi mieleinen tarjous:

Lyö veto otteluun USA – Suomi ja kohteeseen veto Suomi voittaa ottelun. Jos Suomi voittaa ottelun, saat 340 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos varsinainen peliaika päättyy tasan tai USA voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€. Pienemmällä vaikkapa 20€ talletuksella saat heti puolestaan 60€ pelirahaa.

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Bundesligan, Serie A:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!