Suomi – Tanska: hyvällä jalalla alusta asti

MM-kisat
Suomi – Tanska
Torstai 16.05 klo 21:15

Leijonat palaa tositoimiin kahden välipäivän jälkeen ja vastassa on kisojen kakkoskoriin kuuluva Tanska. Tämänkin ottelun pystyt katsomaan Unibet TV:n striimistä! USA:a vastaan Leijonat kärsi niukkaakin niukemman jatkoaikatappion, mutta kokonaisuudessaan kisat ovat olleet tähän asti menestys. USA-pelissä sen sijaan kaksinkamppailu Kaapo KakkoJack Hughes päättyi murskavoitolla Kakolle. Raamikkaampi Kakko on miesten peleissä todella paljon vakuuttavampi kuin heiveröinen jenkki. Hughesin pelinluku on kyllä huipputasoa, mutta Kakon fyysiset ominaisuudet ja kiekollinen peli ovat jo nyt maailman huippuluokkaa. Jos Petsipapalta kysytään, näissä kisoissa Kakko pelaa itselleen NHL-ykkösvarausta.

Leijonat taisteli USA:a vastaan hienosti. Veini Vehviläinen ei ollut ensimmäisessä erässä parhaimmillaan, mutta jatkossa mies oli itse varmuus. Kokonaisuudessaan näyttää siltä, että Leijonat tulee olemaan kova vastus kelle tahansa. Tosin millään osa-alueella ei ole varaa antaa yhtään tasoitusta parhaille. Tanskaa vastaan Leijonat tulee olemaan suosikki ja onkin mielenkiintoista nähdä, miten tämä vaikuttaa Jukka Jalosen taktiikkaan. Suomen ykkösketju Harri Pesonen – Sakari Manninen – Kakko on ollut iskussa, mutta muilta ketjuilta odotetaan enemmän kuin mitä nyt on saatu.

Tanska on edennyt turnauksessa erikseen vakuuttamatta. Murskavoitto Iso-Britanniasta selkeytti tilannetta ja karisti putoamispeikon pois jo ajoissa, mutta Iso-Britannia ei ole minkäänlainen mittari Tanskan todellisesta tasosta. Tanskasta tulee kyllä hyväluokkaisia pelaajia – sen osoittavat lukuisat pelaajat Elitserienissä ja esim. Jokereissa. Silti joukkueelta odottaisi pientä tasonnostoa tähänastiseen suorittamiseen verrattuna.

Vetosuositus

Suomi on ollut Tanskaa vastaa pelatuissa otteluissa niskan päällä, muttei ole mitenkään murskaavalla erolla parempi ollut. Ei Leijonia vastaankaan tässä totisesti tee mieli pelata. Otetaan vetosuosituksena Suomi johtaa ottelua 1. erän jälkeen kertoimella 1,81. Jos Leijonat lähtee matsiin hyvällä jalalla, sen pitäisi saada pesäeroa Tanskaan jo alussa.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Suomi – Tanska ja kohteeseen veto ”Suomi johtaa ottelua 1. erän jälkeen”. Jos Suomi johtaa ensimmäisen erän jälkeen, saat 181 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos tilanne on tasan tai Tanska johtaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Bundesligan, Serie A:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.