Saksa – USA: mielenkiintoinen tasonmittaus

MM-kisat
Saksa – USA
Sunnuntai 19.05 klo 17:15

Sunnuntaina pelataan A-lohkon kärkipään tärkeä ottelu, jossa kisat neljällä voitolla aloittanut Saksa saa vastaansa tähän asti kovimman joukkueen, USA:n. Toni Söderholmin valmennustaidot joutuvat tässä todelliseen puntariin ja nimivahvaa jenkkijoukkuetta on pidettävä selkeänä suosikkina. Tätä kirjoitettaessa Saksalla on vielä edessä lauantainen Kanada-ottelu ja USA on ottamassa voittoa Tanskasta. Unibet TV välittää kaikki MM-kisojen ottelut suorina striimeinä – niin myös tämän!

Slovakiaa vastaan Saksa teki kovan tempun. Joukkue oli tappiolla vielä kaksi minuuttia ennen loppua, mutta nousi voittoon Markus Eisenschmidin ja Leon Draisaitlin maaleilla. Joukkueen henkinen kantti on siis kaikesta päätellen kova ja Söderholmin on kutonut Saksasta nimenomaan yhtenäisen ja tiukasti pelaavan joukkueen.

USA:n turnausta voi pitää nousujohteisena ja tasonmittaus Saksaa vastaan on todella mielenkiintoinen. Saksa ei millään pysty vastaamaan USA:n laadun leveyteen, mutta pelitavalla näitä matseja on ennenkin kairattu. Saksan voittoa ei tässä aivan uskalla suosittaa, mutta jotain siihen suuntaan kuitenkin.

Vetosuositus

Jos USA ei ole alussa täysin hereillä, voi Söderholmin joukkue tarjota aluksi shokkihoitoa. Koko pelin ajan jenkkien pitäminen kurissa vaatisi jo täydellistä onnistumista. Otetaan vetosuosituksena Ensimmäinen maali, Saksa kertoimella 3,20. Jos ottelu jää maalittomaksi, veto mitätöidään.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Saksa – USA ja kohteeseen veto ”Ensimmäinen maali, Saksa”. Jos Saksa tekee ottelun avausmaalin, saat 320 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos USA tekee ottelun avausmaalin, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Bundesligan, Serie A:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.