Ruotsalaishyökkääjästä kova taistelu – keskusteluissa mukana vielä kaksi NHL-seuraa

© Kuva: Getty Images

SHL:ssä pelannut Joakim Nygård on herättänyt runsaasti kiinnostusta NHL:ssä. Calgary Flames ja Edmonton Oilers ovat kaksi jäljellä olevaa seuraa, jotka taistelevat yhä ruotsalaisen palveluksista. Asiasta kertoi Twitter-tilillään ruotsalainen kiekkotoimittaja Uffe Bodin.

26-vuotias hyökkääjä iski 52 runkosarjaottelussa tehot 21+14=35. Pudotuspeleissä Nygård nosti vielä uuden vaihteen silmään ja iski 14 ottelussa tehot 5+5=10.

Mikäli ruotsalaistoimittajan paljastus pitää paikkansa, Nygårdilla on edessään vaikea valinta. Calgary Flames on pullollaan taitavia laitahyökkääjiä, mutta samalla joukkueen voi ennustaa nousevan jälleen pudotuspeleihin. Edmonton Oilersissa voisi olla tarjolla isompi rooli, mutta paikka ei ole helpoin pelata. Menestystäkään ei ole näköpiirissä.

Nygård pelasi myös pääsystä Ruotsin MM-kisajoukkueeseen. Hän kuitenkin karsiutui kahden harjoitusottelun jälkeen.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon!