MM-kisat
Norja – Ruotsi
Maanantai 13.05 klo 21:15

MM-kisojen iltamatseista otetaan nosto läntisten naapurien väliseen kohtaamiseen. Norjan ohjelma kisojen alkupuolella on kovin mahdollinen, eikä vastus varsinaisesti helpotu kun vastaan marssii Tre Kronor. Tämänkin ottelun pystyt seuraamaan suorana lähetyksenä TV:n striimistä, etkä jää paitsi kisojen tapahtumista missään vaiheessa.

Norjalla ei ollut juurikaan palaa kummassakaan viikonlopun ottelussa. Venäjä ratkaisi ottelun ensimmäisen puolikkaan aikana ja jalan noustua kaasulta Norja pääsi lopussa tekemään kaksi kosmeettista maalia. Tsekkejä vastaan kyyti oli kylmää – peli oli melko avointa ja Norjakin sai ottelussa paikkansa. Joka tapauksessa Norjan alakerta on ollut parhaita vastaan riittämätön – 12 maalia omiin kertoo sen.

Ruotsi jäi kuumassa avauskamppailussa Tsekin jyrän alle, mutta hoiti putoamiskandidaatti Italian lopulta helposti 8-0. Tosin kaksi erää Italian maalivahti Marco De Filippo piti Italian jollain lailla pelissä mukana. Ruotsilla on edelleen todistettavaa faneilleen, että se pystyy puolustamaan viime vuoden mestaruuttaan myös Slovakian turnauksessa.

Vetosuositus

Nyt Ruotsilla on hieman helpompi jatkaa siitä, mihin se lauantaina Italiaa vastaan jäi. Norja on luokkaa parempi kuin Italia, mutta tasoeroa Tre Kronoriin on silti hurjasti. Ketsuppipullon auettua voi maaleja odottaa tässäkin ottelussa. Vetosuositus on siis Ottelussa yli 5,5 maalia kertoimella 1,72.

Valitse riskitön veto 100€ asti tai 200% talletusbonus!

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Siirry ille TÄSTÄ.
  2. Avaa pelitili ja tee talletus.
  3. Valitse itsellesi mieleinen tarjous:

Lyö veto otteluun Norja – Ruotsi ja kohteeseen veto Ottelussa yli 5,5 maalia. Jos ottelussa tehdään vähintään kuusi maalia, saat 172 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään enintään viisi maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€. Pienemmällä vaikkapa 20€ talletuksella saat heti puolestaan 60€ pelirahaa.

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Bundesligan, Serie A:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!