NHL:n pudotuspeleissä väkevän runkosarjan jälkeen totaalisesti flopannut Nikita Kutsherov on saanut jälleen MM-kisoissa punaisesta langasta kiinni. Tampa Bay Lightningin venäläishyökkääjä on pistepörssissä keulilla yksin.

NHL:n runkosarjan pörssin ällistyttävällä 128 pinnan saaliillaan voittanut hyökkääjä on painanut Slovakian jäillä kuudessa pelissä maali per peli -tahdilla tehot 6+8=14. Venäläisen tehotilastokin on maagista luokkaa +9.

Pelaaja sai melkoisen rajusti rapaa niskaansa siellä täällä, kun Tampa lähti laulukuoroon NHL:n pudotuspeleistä jo avauskierroksella. Venäläinen summasi kolmessa ottelussa tehot 0+2=2. Nyt epäilijät ovat todennäköisesti vaienneet.

Alkusarjojen päätöspeleihin lähdettäessä pörssissä kakkosena keikkuu Ruotsin ja Toronto Maple Leafsin William Nylander lukemin 4+9=13 (+13). Calgary Flamesin Michael Frolik täydentää kärkitrion saldolla 6+6=12 (+7).

MM-kisat jatkuvat maanantaina neljällä ottelulla. Pelit ovat Ranska-Iso-Britannia, Ruotsi-Latvia, Itävalta-Italia ja Kanada-Tanska.