Entisen NHL-hyökkääjän Patrick Cote elämä on lähtenyt vuonna 2001 päättyneen ammattilaisuran jälkeen surullisesti ulos raiteiltaan.

NHL:ssä Dallas Starsin, Nashville Predatorsin ja Edmonton Oilersin riveissä yhteensä 105 ottelua pelannut kovanaama on pidätetty uran jälkeen jo huumeiden hallussapidosta, pahoinpitelyistä, autovarkaudesta ja pankkiryöstöistä.

Vuonna 2014 Cote sai 30 kuukauden mittaisen vankilatuomion kahdesta pankkiryöstöstä. Hänet vapautettiin vuonna 2016, mutta vain kaksi viikkoa myöhemmin hänet vangittiin uudelleen.

TVA Sportsin tuoreiden tietojen mukaan 44-vuotias ex-pelaaja vapautettiin viime joulukuussa vankilasta, mutta hän oli saapunut vain kolme päivää myöhemmin poliisiasemalle vaatimaan pääsyä takaisin vankilaan. Cote oli uhkaillut rikkovansa poliisiautojen ikkunat, ellei häntä päästetä takaisin vankilaan.

Cote sai lopulta tahtonsa läpi, kun hänelle annettu vankilatuomion lyhennys päätettiin hylätä. Hylkäystä perusteltiin sillä, että Coten koetaan olevan vaaraksi yhteiskunnalle.

Coten paljasti tehneensä rikoksia siksi, että hänelle tarjottaisiin terveydenhoitoa vankilassa.

LUE MYÖS:

Leijonat-taituri lupaa: Liiga kutsuu, mikäli NHL:ssä nähdään työsulku – ”Lähden mielelläni”

Nyt on komeaa! Hartwall toi kauppojen hyllyille MM-kultaoluen – upeat yksityiskohdat

Siirtopommi! Leijonien MM-kultahyökkääjä jättää Liigan – allekirjoitti NHL-sopimuksen

Siirtopommi viritteillä? LA Kings yrittää värvätä todellisen NHL-konkarin – tilillä yli 1800 ottelua

Uusi osoite selvillä! Liiga-seuran maalivahti loikkaa uusiin maisemiin – ”Valtavasti potentiaalia”