Liiga-seura käväisi ostoksilla! Kaappasi luottohyökkääjän kilpailijan riveistä

KalPa on tehnyt mielenkiintoisen pelaajahankinnan kilpailijan riveistä.

Kuopiolaisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että on päässyt 1+1-vuotiseen sopimukseen hyökkääjä Mikko Virtasen kanssa. Puolustava keskushyökkääjä esiintyi kuluneella kaudella KooKoon riveissä 58 ottelussa tehopistein 3+6=9.

– Virtasella on jo hyvin kokemusta Liiga-otteluista, mutta hän on yhä nuori ja eteenpäin pyrkivä pelaaja. Pyrimme yhdessä siihen, että saamme nostettua häntä uudelle tasolle Liiga-pelaajana meillä Kuopiossa. Virtanen pystyy hyvään alivoimapelaamiseen ja on luotettava puolustuspään pelaaja, KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman sanoo seuran verkkosivuilla.

25-vuotias Virtanen on pelannut urallaan aikaisemmin ainoastaan KooKoossa. Liigassa pelejä on kertynyt tilille 178 kappaletta.