Kokiko Suomi karmean oikeusmurhan MM-jäillä? Näin kohutempussa ottavana osapuolena ollut leijonatähti kommentoi

© Kuva: Getty Images
NY Islanders isännöi Buffaloa Prime Time -pelissä! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Leijonien ja USA:n välisen MM-kisojen alkusarjaottelun kuohuttavin hetki nähtiin sen jatkoajalla. Clayton Keller pyyhkäisi jalallaan takaapäin Juhani Tyrväisen maata kiertävälle radalle siniviivan tuntumassa ja vain hetki sen jälkeen Dylan Larkin napautti tähtipaidat 3-2-voittoon.

Suomalaispelaaja kommentoi kovaa kohua aiheuttanutta tilannetta mm. NHL:n suomenkielisille sivuille. Ykkössentteri ei ollut provosoituneen oloinen. Tyrväinen näki pikemminkin, että Leijonien olisi pitänyt paketoida peli jo aiemmin.

– Tunsin kyllä, että joku minut kaatoi, mutta ei se siihen ratkennut. Paikoista olisi pitänyt laittaa sisään. Olimme loppuhetkillä parempi joukkue. Pari huilipäivää tulee ihan hyvään paikkaan, vaikka olisi tässä jaksanut painaa, Tyrväinen kertoi.

Suomi on käytännössä jo varmistanut pudotuspelipaikkansa, vaikka sillä on alkusarjassa pelaamatta neljä ottelua. Loput vastustajat ovat enemmän ja vähemmän B-korin maita: Tanska, Iso-Britannia, Ranska ja Saksa.

Suomen seuraava peli on juutteja vastaan vasta torstaina.

NY Islanders isännöi Buffaloa Prime Time -pelissä! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!