Useiden KHL:ssä pelanneiden kiekkoilijoiden sopimukset päättyivät vappuaattoon 30.huhtikuuta ja itäliigassa on tiedotettu keskiviikon mittaan lukuisista uusista kontrahdeista.

Muutaman vuoden takaa SaiPasta muistettava puolustaja Sam Lofquist on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen Sibir Novosibirskin kanssa.

29-vuotias Lofquist pelasi lappeenrantalaisseurassa kaksi tehokasta kautta 2014-16 summaten 117 runkosarjaottelussa 55 (19+36) tehopistettä ja 12 pudotuspelissä tehot 3+1=4.

Tällä kaudella yhdysvaltalaispakki pelasi aluksi AHL:n San Antonio Rampagessa ja siirtyi joulun jälkeen loppukaudeksi KHL:n Kunlun Red Stariin, jossa 18 ottelun saldo oli 3+8=11.

Lofquistilla on KHL:n ja Liigan lisäksi kokemusta eurooppalaiskiekosta myös Sveitsin NLA:sta sekä Ruotsin Allsvenskanista.

Jenkki saa tulevalla kaudella seuraa myös ainakin kahdesta suomalaisesta, sillä Sibir tiedotti jo aiemmin keskiviikkona Mikael Ruohomaan ja Juuso Puustisen kuuluvan joukkueen ensi kauden kokoonpanoon.

LUE MYÖS: Käsi kädessä kohti uusia haasteita: Suomalaishyökkääjät vaihtavat yhdessä KHL-seuraa

KHL kutsuu! Jälleen yksi Liigan ulkomaalaisvahvistus vaihtaa Suomen Venäjään

Leijonat-hyökkääjä jättää KHL-seuran – joukkue ylistää upeasti jäähyväisviestissä

Saldona nolla ottelua: Leijonat-maalivahdille lähtöpassit KHL-seurasta – loukkaantuminen pilasi koko kauden!

Hockey Club Sibir

@hcsibir
⚡️Добро пожаловать, Сэм! 💪

Хоккейный клуб «Сибирь» заключил двухлетний контракт с 29-летним американским защитником Сэмом Лофквистом (15.03.1990, 188/98).

hcsibir.ru/ru/news/4957