Kärpät julkaisi kerralla kaksi huippukaappausta ja peräti yhdeksän jatkosopimusta. Uusia vahvistuksia ensi kaudeksi ovat maailmanmestarihyökkääjä Janne Pesonen ja ruotsalaispuolustaja Ludwig Byström.

Pesonen on oululaisille tuttu nimi jo vuosien takaa. Hyökkääjä pelasi Kärpissä viimeksi kaudella 2007-08, jolloin hän paukutti 78 tehopistettä. Viime kaudella Pesonen pelasi Ruotsissa Växjö Lakersissa ja nakutti 42 runkosarjaottelussa tehot 17+13.

24-vuotias Byström on pelannut viime vuodet Pohjois-Amerikassa. Menneellä kaudella hän kiekkoili AHL:ssä 71 runkosarjaottelua ja teki niissä tehot 4+26=30. Hänellä ei ole vyöllään NHL-otteluita.

Lisäksi Kärpät tiedotti tehneen jatkosopimuksen kanadalaispuolustaja Shaun Heshkan ja kahdeksan oman juoniorin kanssa. Kärppien organisaatiossa jatkavat puolustajat Kalle Loponen, Topi Niemelä ja Jaakko Niskala, sekä hyökkääjät Tommi Järvitalo, Aatu Räty, Aku Räty, Zdenek Sedlak ja Tuukka Tieksola.

Lue myös: Tanska saa huippuvahvistuksen Pohjois-Amerikasta juuri illan Suomi-otteluun