Kanada kiinnitti U20-joukkueensa peräsimeen yhden lajin arvostetuimmista junnukoutseista

© Kuva: Ilari Isotalo
Miro Heiskanen ja Patrik Laine vastakkain! Hyödynnä vihje ja lunasta talletusbonus!

Kanadan jääkiekkoliitto on pestannut tulevien alle 20-vuotiaiden MM-kisojen päävalmentajakseen todella arvostetun junnuluotsin.

Vaahteralehtipaitoja käskyttää tulevissa U20-kisoissa viimeiset 18 vuotta lähes yhtämittaisesti yhtä maailman parhaista junioriseuroista, London Knightsia luotsannut Dale Hunter. Mies käväisi välissä myös kokeilemassa siipiään Washington Capitalsin NHL-seuran päävalmentajana (2011-12) palaten kuitenkin jo seuraavaksi kaudeksi takaisin OHL-seuransa peräsimeen.

58-vuotias Hunter edusti komealla NHL-pelaajaurallaan Washingtonin lisäksi Quebec Nordiquesia sekä sen seuraajaa Colorado Avalanchea. Urallaan 1407 NHL-ottelua pelannut Hunter on taalakaukaloiden historian toiseksi eniten jäähyminuutteja kerännyt pelaaja 3565 minuutillaan. Miehen paita on jäädytetty Capitalsin kotiareenan kattoon. Valmentajaurallaan mies on johdattanut London Knightsin kahteen Memorial Cupin voittoon.

Seuraavat U20-kisat pelataan Tshekissä tulevana vuodenvaihteena, 26.12-5.1.

Miro Heiskanen ja Patrik Laine vastakkain! Hyödynnä vihje ja lunasta talletusbonus!