IIHF nimesi uusia jäseniä kunniagalleriaansa – mukana suomalaisillekin hyvin tuttu kiekkopioneeri

KooKoo ideajoukkueena Liigassa! Lunasta talletusbonus!

Kansainvälinen jääkiekkoliitto (IIHF) on nimennyt uusia jäseniä kunniagalleriaansa.

IIHF aateloi 1997 perustettuun Hall of Fameen tällä kertaa kahdeksan henkilöä.

Suomalaisille tutuimmat nimet kunnian saaneista lienevät kanadalainen, aikoinaan Kirkkonummen Salamoissa Suomi-sarjaa ja Mestistäkin tahkonnut naiskiekkoilun pioneeri Hayley Wickenheiser (kuva), Ruotsin maajoukkueesta parhaiten muistettava Jörgen Jönsson, sekä slovakialaistähdet Zigmund Palffy ja Miroslav Satan.

Myös NHL-legenda Mike Modano lienee useimmille kiekkofaneille tuttu.

Lisäksi kunniagalleriaan pääsivät Neuvostoliiton ja Kazakstanin maajoukkueessa aikanaan kiekkoilemaan ehtinyt Boris Aleksandrov, bulgarialainen Konstantin Mihailov ja pitkän uran yhdysvaltalaiskiekossa tehnyt Jim Johannson.

KooKoo ideajoukkueena Liigassa! Lunasta talletusbonus!