Kansainvälinen jääkiekkoliitto (IIHF) on nimennyt uusia jäseniä kunniagalleriaansa.

IIHF aateloi 1997 perustettuun Hall of Fameen tällä kertaa kahdeksan henkilöä.

Suomalaisille tutuimmat nimet kunnian saaneista lienevät kanadalainen, aikoinaan Kirkkonummen Salamoissa Suomi-sarjaa ja Mestistäkin tahkonnut naiskiekkoilun pioneeri Hayley Wickenheiser (kuva), Ruotsin maajoukkueesta parhaiten muistettava Jörgen Jönsson, sekä slovakialaistähdet Zigmund Palffy ja Miroslav Satan.

Myös NHL-legenda Mike Modano lienee useimmille kiekkofaneille tuttu.

Lisäksi kunniagalleriaan pääsivät Neuvostoliiton ja Kazakstanin maajoukkueessa aikanaan kiekkoilemaan ehtinyt Boris Aleksandrov, bulgarialainen Konstantin Mihailov ja pitkän uran yhdysvaltalaiskiekossa tehnyt Jim Johannson.

What a class of inductees 👏👏

Watch the ceremony LIVE youtube.com/watch?v=pgjoBJ…