Ihan hirvittävä teurastus MM-kisoissa! Edes ex-liigatähti ei pystynyt pysäyttämään lilliputin noloja selkäsaunoja

© Kuva: Juha Tamminen
Teemu Pukki tekee maalin - saat jättikertoimen 25,00

Jääkiekon MM-kisojen maista pystyy vetämään jonkinlaisia johtopäätöksiä, kun kisojen ensimmäisen viikonloppu on jo takanapäin. Suomalaisia kiinnostaa eniten tietysti Leijonien väkevä alku, kun se taivutti kumoon sekä Kanadan että Slovakian.

Toinen mielenkiinnon herättävä seikka on Italian järkyttävä sukeltaminen syvälle. Joukkue hävisi avausviikonloppuna ensiksi Sveitsille 0-9 ja perään Ruotsille 0-8. Italian maaliero kahden pelin jälkeen on siis nolo 0-17.

Viime liigakaudella Ässiä edustanut Andreas Bernard ei pystynyt auttamaan maataan Sveitsiä vastaan. Saksalaisjoukkue Mannheimissa kautensa päättäneen vahdin torjuntaprosentti on katastrofaalinen 85,3. Toisessa pelissä Bernard toimi luukkuvahtina.

Muita ihan hirveän nimekkäitä pelaajia saapasmaan porukassa ei edes ole.

Italia jatkaa urakkaansa Latviaa vastaan tiistaina. Maan päävastus sarjapaikkataistelussa on lähtökohtaisesti Itävalta. Lohkojumbo putoaa B-sarjaan ensi kevääksi.

Teemu Pukki tekee maalin - saat jättikertoimen 25,00