Euro Hockey Tour: suosikkitupla kehiin

Euro Hockey Tour
Venäjä – Suomi / Tsekki – Ruotsi
Lauantai 04.05 klo 15:00 ja 19:30

Euro Hockey Tour jatkuu lauantaina: eurooppalaiset kärkijoukkueet hiovat kuvioita kohti ensi viikon lopulla alkavaa MM-turnausta. Ensimmäisissä otteluissa tapahtumia riitti – NHL-tähtiä vilisevä Ruotsi voitti myös huippunimekkään Venäjän 6-4. Suhteellisen nimettömällä joukkueella liikenteessä oleva Suomi yllätti Tsekin 3-2. Ottelun sankari oli peräti 40 torjuntaa ottanut maalivahti Jussi Olkinuora. Myös kaksi maalia iskenyt Sakari Manninen oli oivassa vedossa Tsekkiä vastaan.

Venäjän joukkue on jo tässä vaiheessa roudankova. Hyökkäyksessä vaikuttavat mm. Alexandr Ovetshkin, Jevgeni Kuznetsov, Jevgeni Malkin, Ilja Kovaltshuk sekä NHL:n pistepörssin nimiinsä ottanut Nikita Kutsherov. Jos joukkue saa itsensä kasaan myös pelitavallisesti eivätkä suurten egojen sooloilut pilaa hommaa, Venäjä on kelle tahansa vaikea vastus.

Myös Ruotsin kisajoukkue on vahvistunut vahvistumistaan pitkin kevättä. NHL-vahvistusten määrä lähentelee tätä kirjoitettaessa jo kahtakymmentä. On sangen erikoista, että naapurissa MM-kisat vetävät NHL-tähtiä puoleensa voimakkaasti, kun samalla Leijonat ei onnistunut kairaamaan mainittavampia apuja rapakon takaa.

Vetosuositus

Venäjä ja Ruotsi ovat materiaaliltaan niin päräyttäviä ja Tsekki oli Suomea vastaan sen verran tehoton, että vetosuosituksena on tupla Venäjä – Suomi (1) & Tsekki – Ruotsi (2) kertoimella 3,04. Lauantaina on lätkän ystäville siis luvassa todellinen kiekkokimara!

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö tupla otteluihin Venäjä – Suomi (1) ja Tsekki – Ruotsi (2). Jos Venäjä ja Ruotsi voittavat ottelunsa, saat 304 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos molemmat eivät voita ottelujaan, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.

Erikoistarjous: 5€ ilmaisveto jokaiseen Leijonien matsiin

Unibet tarjoaa rajoitetun ajan SuomiKiekon lukijoille erikoisetua: saat lunastettua 5€ ilmaisvedon jokaisen Suomen alkulohkon matsiin (7×5€ ilmaisvetoa). Tarjouksen saa vain oheisen linkin kautta ja se on voimassa ainoastaan 9.5. asti.

Ohjeet tarjouksen lunastamiseen:

1. Rekisteröidy Unibetille TÄSTÄ.
2. Tee 10€ veto ennen torstaita 9. toukokuuta klo 23.59, jotta olet oikeutettu ilmaisvetoihin.
3. Ilmaisvedot maksetaan pelaajien tilille viimeistään klo 14.00 jokaisen arkipäivänä.