Ei käyttöä Liigassa? Hyökkääjä vaihtaa sarjaporrasta alemmaksi – ”Näen hänessä ison potentiaalin”

© Kuva: Juha Tamminen

Liigajoukkue Ässiä päättyneellä kaudella edustanut Matias Varttinen (joulukuun 2016 arkistokuvassa) siirtyy ensi kaudeksi sarjaporrasta alemmaksi Mestiksen Jokipoikiin. Joensuulaisjoukkue tiedotti asiasta kotisivuillaan.

Vain 169-senttinen hyökkääjä on tervetullut vahvistus Karjalaan.

– Hän on profiloitunut Liigassa lähinnä alempien ketjujen työntekijänä, mutta näen hänessä kyllä ison potentiaalin tehdä tulosta. Hänen liikkeensä on Liigassakin todella hyvää, joten uskon, että se tuottaa Mestiksessä paljon, päävalmentaja Joni Petrell iloitsi.

Varttinen pelasi viime kaudella Liigaa patapaidoissa 44 ottelun verran tehoin 2+8=10. Hyppy ikään kuin ”taaksepäin” ei pelaajaa latista.

– Näen, että Joensuu on paras paikka tässä vaiheessa uraani. Omilla vahvuuksilla pelataan ja tavoitteena on ottaa suuri rooli joukkueessa ja auttaa sitä kautta joukkuetta voittamaan pelejä ja menestymään.

Jokipojat ylsi päättyneellä kaudella Mestiksessä puolivälieriin.