TPS tiedottaa nettisivullaan ensi kauden Liiga-joukkueensa rungon olevan kasassa.

Turkulaisjoukkue kertoi samalla kolmesta uudesta pelaajasopimuksesta.

Maalivahti Julius Pohjanoksa ja puolustaja Aleksi Anttalainen saapuvat seuraan kaksivuotisilla kontrahdeilla, sekä puolustaja Nuutti Viitasalo 1+1-vuotisella sopimuksella.

22-vuotias Pohjanoksa on TPS:n oma kasvatti ja on pelannut kaksi edellistä kautta Mestiksen TUTOssa. Veskari pääsi debytoimaan myös TPS:n Liiga-joukkueessa kuluneella kaudella.

– Olen varma, että Pohjanoksa haluaa haastaa Rasmus Tirrosta taistelussa peliajasta tulevalla kaudella. Olen erittäin tyytyväinen maalivahtiosastomme iskukykyyn tulevia haasteita silmällä pitäen, toteaa TPS:n maalivahtivalmennuksesta vastaava Fredrik Norrena.

20-vuotias Anttalainen palaa puolestaan Turkuun kahden vuoden tauon jälkeen. Edelliset kaksi kautta puolustaja edusti Blainville-Boisbriand Armadaa sekä Moncton Wildcatseja Kanadan juniorisarja QMJHL:ssa. Anttalainen oli myös voittamassa Suomelle alle 18-vuotiaiden MM-hopeaa kaudella 2016–2017.

20-vuotias Viitasalo pelasi päättyneellä kaudella 28 ottelua TUTOssa

– Joukkueen kokoaminen on hyvällä mallilla. Runko on kasassa ja kesän aikana mahdollisesti tulee vielä 2-3 uutta pelaajaa. Joukkueesta löytyy hyvä sekoitus kokemusta sekä nuoruutta ja kilpailu pelipaikoista on varmasti kovaa. Uskon, että nuorilla on sanansa sanottavana, kun rooleja ja pelipaikkoja jaetaan, TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki kertoo.