Suomalaisen NHL-tähden isoveli vaihtaa maisemaa – siirtyy Mestikseen!

© Kuva: Juha Tamminen

Montreal Canadiensin riveissä tällä kaudella NHL:ssä debytoineen Jesperi Kotkaniemen isoveli, maalivahtina pelaava Kasperi Kotkaniemi siirtyy Porin Ässistä Mestikseen.

Tähänastisen uransa pääasiassa Ässiä junioritasolla edustanut 175-senttinen maalivahti esiintyi tällä kaudella porilaisten Liiga-joukkueessa kahdeksassa ottelussa torjuntaprosentilla 89,5. A-nuorten SM-liigassa miehelle kertyi 26 ottelua.

– Hyvillä fiiliksillä tottakai tulen Joensuuhun. Tuttu päävalmentaja Joni Petrell vaikutti päätökseeni tehdä sopimus Jokipoikiin. Tavoitteena on tehdä läpimurto miesten peleihin ja auttaa joukkuetta menestymään. Voittopelien jälkeen kotiyleisöllekin on ehkä jotain kivaa luvassa, Kotkaniemi paljastaa Jokipoikien verkkosivuilla.

Tällä kaudella Mestiksen runkosarjassa kuudenneksi sijoittunut, mutta pudotuspelien avauskierroksella Imatran Ketterän käsittelyssä voitoin 4-1 kesälomille lähetetty joensuulaisseura on solminut sopimuksen myös Hermeksessä päättyneellä kaudella tehot 15+15=30 iskeneen 23-vuotiaan hyökkääjä Saku Kivisen kanssa.

» Suomen viihdyttävintä lätkää! Näe Mestiksen kaikki ottelut suorina Ruudussa!