Stanley Cupia jahtaavan NHL-seuran tähtihyökkääjä loukkaantui pahasti – päävalmentaja vahvistaa: edessä pitkä huili!

© Kuva: Getty Images

Jatkopaikasta NHL:n itäisen konferenssin pudotuspelisarjassa Carolina Hurricanesia vastaan taisteleva hallitseva mestarijoukkue Washington Capitals joutuu tulemaan ilmeisesti pidemmän aikaa toimeen ilman jenkkihyökkääjä T.J. Oshieta.

32-vuotias pitkäaikainen Capitalsin luottolaitahyökkääjä joutui joukkueiden neljännessä kohtaamisessa Hurricanesin Warren Foegelen poikittaisen mailan uhriksi sillä seurauksella, että mies kaatui pahannäköisesti päin laitaa jääden useiksi minuuteiksi jään pintaan ennen poistumistaan pukukopin puolelle.

Capitals-valmentaja Todd Reirden kertoi ottelun jälkeisessä pressissä, ”ettei Oshie palaa kokoonpanoon ainakaan lähiaikoina”.

Miehen menetys tuntuu myös kaukalon ulkopuolella. Capitalsin tähtivahti Braden Holtby kuvasi miestä joukkueen ”sydämeksi ja sieluksi”, mikä kertoo kaiken oleellisen Oshien vaikutuksesta joukkueelleen myös pukukoppipelaajana.

Isku on hallitseville mestareille merkittävä, sillä kokenut jenkkitähti iski jo runkosarjassa 69 otteluun komeat 54 (25+29) tehopistettä.

NHL:n kurinpito aikoo ottaa Foegelen taklauksen syyniinsä, joten ottelun maalinteon jo 15 sekunnin pelin jälkeen aloittanelle Hurricanes-hyökkääjälle saattaa olla luvassa jatkoseuraamuksia. Hurricanes voitti pelin Teuvo Teräväisen toisen erän osuman turvin 2-1 ja tasoitti sarjan voitot 2-2:een.

Katso Oshien loukkaantumiseen johtanut tilanne alta löytyvältä videolta:


St. Louis Blues – Florida Panthers | Kissapaidat vahvoilla Missourissa!

Floridan ruuti on kuivaa! Joutuuko Ville Husso jälleen kiekkosateeseen?