Runkosarjavoittaja ja kakkonen jo pellolle! Mestiksen mestarilta uskomaton tuhkimotarina – joukkueen luotsi kuvaili kautta K18-tyyliin: ”Esileikkivaihe”

© Kuva: Getty Images

Jääkiekon Mestis-kevät on ollut täynnä valtavia pommeja. Runkosarjan voittaja Hermes lähti laulukuoroon jo puolivälierissä, eikä kakkoseksi sijoittunut LeKikään yllä finaaliin. Loppuottelussa kohtaavat välierissä lempääläläislauman niputtanut KeuPa HT ja Ketterä.

Keuruulaiset pistivät ennen LeKiä pakettiin juurikin Hermeksen – eli KeuPa HT on edennyt finaaliin runkosarjan kahdeksannelta sijalta voittamalla sen kaksi parasta joukkuetta.

Keuruulaisjoukkueen keltanokkaluotsi Niko Härkönen oli kuvaillut runkosarjaa ja pudotuspelejä jo ennen niiden alkua varsin mielenkiintoisin sanakääntein. Kommentit nosti perjantaina esille selostaja Markku Silvennoinen.

– Runkosarja on vähän sellainen esileikkivaihe, että siinä pieni räpeltäminen on ehkä sallittua, eikä sitä kukaan muista enää tulevaisuudessa, jos se itse akti onnistuu, ensimmäistä kauttaan päävalmentajana toimiva Härkönen latasi.

Sanat pitävät kyllä KeuPan kohdalla täysin paikkansa. Hallitsevan mestarin nousu finaaliin on ollut luokkaa uskomaton talven räpeltämisen jälkeen.