MM-kisat / I divisioona
Puola – Ukraina
Maanantai 29.04 klo 16:30

Jääkiekon MM-kisoja odotellessa ovat lätkähullut saaneet huvitella alempien divisioonien MM-turnauksilla. Kaikkein alimmissa divisioonissa pelin taso on suomalaisittain katsottuna suorastaan liikuttavalla tasolla, mutta samalla se on osoitus siitä, että jääkiekko on pienin askelin matkalla oikeasti globaaliksi urheilulajiksi. Mukava lisämauste on, että TV näyttää jääkiekon I divisioonan ottelut suorana.

Toiseksi korkeimman tason MM-kisat pelataan kahdessa lohkossa. B-lohko käynnistyi Tallinnassa jo eilen täydellä kierroksella. Tomek Valtosen valmentama nousijasuosikki Puola oli aluksi hetken ihmeissään Hollannin kanssa, mutta otti lopulta selkeän 8-1 voiton. Joukkueiden välinen tasoero oli valtava.

Ukrainan taso jääkiekossa on mennyt alaspäin 2010 -luvulla: viimeiset vuodet ovat olleet melko kintaalla, säilyykö joukkue edes 1 divisioonassa. Eilen joukkue sinnitteli niukkaan tappioon Japania vastaan. Tasoeroa on kosolti myös Puolan joukkueeseen. Helmikuussa joukkueiden välisessä harjoitusottelussa Puola ratkaisi matsin jo ensimmäisessä erässä ja voitti ottelun helposti 5-1.

Vetosuositus

Joukkueiden tasoero on huomattava ja Puolaa on pidettävä todella selkeänä suosikkina. Vetosuositus on Puola -1,5 maalia kertoimella 1,86. Veto on siis voitollinen, jos Puola voittaa vähintään kahdella maalilla.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Puola – Ukraina ja kohteeseen veto Puola -1,5 maalia. Jos Puola voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla, saat 186 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Puola voittaa maalilla, ottelu päättyy tasan tai Ukraina voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi jääkiekon MM-kisojen I divisioonaa, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Bundesligan, Serie A:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.