Pittsburgh Penguinsin paidassa Stanley Cupin voittoa kesällä 2009 juhlineen entisen NHL-hyökkääjä Max Talbotin pelit Venäjän KHL:ssä ovat ohi.

35-vuotiaan kanadalaissentterin Twitter-tilille ilmestyi maanantaiaamuna viesti, jossa pelaaja kiittää sekä Lokomotiv Jaroslavlia että miehen päättyneen kauden seuraa Avangard Omskia kuluneista vuosista.

– Kiitos minun ja perheeni puolesta pelikavereille, seuran henkilökunnalle, valmentajille sekä faneille. Olemme kasvaneet ja oppineet niin paljon venäläisestä kulttuurista viimeisen kolmen vuoden aikana. Tulen vaalimaan näitä muistoja ikuisesti, Talbot kirjoittaa.

Talbot pelasi urallaan 704 NHL:n runkosarjaottelua tehoin 91+113=204. Miehen kulunut kausi oli vaikea konkarin tehtailtua Omskin paidassa vain 10 (4+6) tehopistettä.

Lähtö Venäjältä saattaakin tietää kanadalaisen pitkän uran huipputasolla olevan paketissa.

Max Talbot

@Max25talbot
Dear Russia; big thank you from my family and I. Thanks to my teammates, staff members, coaches and fans. We grew and learned so much from the Russian culture over the last 3 years. We will cherish these memories forever. @hcavangardomsk @hclokomotiv @khl_eng большое спасибо