Melkein sääliksi käy! Esa Lindell nöyryytti ruotsalaista NHL-tähteä urakalla: ”Ei ole aikaa sinun päähänpistoille”

© Kuva: Getty Images

Edis Tatli vs Teófimo López

Sijoita 1€ panoksella Tatliin – tienaa 50 euroa!

Dallas Starsin pakki Esa Lindell on tullut NHL:ssä tutuksi ehkä kaikkein eniten puolustavasta ja jämäkästä alakerran luutimisestaan. Suomalainen antoi tästä oivan esimerkin tähtipaitojen ja Nashville Predatorsin välisessä ensimmäisessä pudotuspeliottelussa taannoin.

Puolustaja suolasi yksi vastaan yksi -tilanteessa Predsin Viktor Arvidssonin niin oikeaoppisella puolustamisella kuin vain kuvitella saattaa.

Ensiksi Lindell pelasi kiekon ruotsalaisen lavasta pois, ajoi sitten pelaajan laitaan ja lähetti lopuksi maata kiertävälle radalle miehekkäällä töötillä.

– Esa Lindellillä ei ole aikaa sinun yksi vastaan yksi -päähänpistoille, oheisen twiitin suomennos kuului vapaasti käännettynä.

Se on tietysti selvää, että kyseisen pelitavan sankarit nousevat keväällä valokeilaan, vaikka he eivät pisteillä mässäilisikään.

Lindell jäi ensimmäisessä osaottelussa pisteittä, mutta suomalainen loisti muualla. Hän kellotti peliaikaa täysin uskomattomasti yli 27 minuuttia tehotilaston lukeman ollessa illan päätteeksi +1.

Kärpät – Red Bull Salzburg

Katso matsi ilmaiseksi ja lyö otteluun riskitön veto!