Maailman paras pelaaja liittyi Naisleijonien tukijoihin – sometili räjähti: ”Se oli maali!”

© Kuva: Getty Images

Edis Tatli vs Teófimo López

Sijoita 1€ panoksella Tatliin – tienaa 50 euroa!

Katkeran finaalitappion Yhdysvaltoja vastaan sunnuntaina kokeneet Suomen Naisleijonat ovat saaneet osakseen myötätuntoa todella laajalla rintamalla ympäri kiekkoilevan maailman.

Suomalaisten puolelle kääntyi myös maailman parhaana naisjääkiekkoilijana pitkään pidetty Hayley Wickenheiser. Neljä olympiakultaa ja peräti seitsemän maailmanmestaruutta omalla urallaan voittanut Wickenheiser kommentoi Suomen jatkoaikaosumaa Twitter-tilillään ytimekkäästi: ”Se. Oli. Maali.” -sitaatilla.

Twiitti on saanut jo reilusti yli tuhat kommenttia, joista useissa Suomelta vietyä maailmanmestaruutta kutsuttiin ryöstöksi. Useat fanit lisäsivät Suomen olevan joka tapauksessa ainakin heidän papereissaan kisojen maailmanmestari.

Voit katsoa kaikki Wickenheiserin twiitin kommentit klikkaamalla alta.

Kärpät – Red Bull Salzburg

Katso matsi ilmaiseksi ja lyö otteluun riskitön veto!