Leijonille synkkä tieto: Aleksander Barkov sanoi ”ei” MM-kisoille – rinkiin kolme uutta vahvistusta Pohjois-Amerikasta!

© Kuva: Getty Images

Leijonat tiedotti keskiviikkona, että Rockford Icehogsin maalivahti Kevin Lankinen, Chicago Blackhawksin puolustaja Henri Jokiharju ja Florida Panthersin hyökkääjä Juho Lammikko liittyvät ensi viikolla mukaan MM-leiriryhmään.

Suomen maajoukkueen GM Jere Lehtinen varmasti samalla, että KHL:stä ja NHL:stä ei tule enempää vahvistuksia joukkueeseen.

– Jokaisella on omat syynsä taustalla, eikä se ole meidän asiamme lähteä näitä sen enempää erittelemään. Nyt keskitytään siihen joukkueeseen, joka on leirityksessä mukana, A-maajoukkueen GM Jere Lehtinen kertoi.

Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi yksi Suomen suurimpia NHL-tähtiä oleva Aleksander Barkov kieltäytyi MM-kutsusta tällä kertaa.