Ketterä – KeuPa: tasuritipsi!

Mestis
Ketterä – KeuPa
Keskiviikko 24.04 klo 18:30

Mestiksen finaalit jatkuvat keskiviikkona Imatralla. Ketterä jatkoi pudotuspelien komeaa voittoputkea kolmessa ensimmäisessä ottelussa, mutta maanantaina Keuruun iglussa KeuPa onnistui viimein avaamaan oman voittosarakkeensa, kun se löi Ketterän jatkoajalla 2-1. Ottelu oli hyvää mainosta Mestikselle ja myös lehdistötilaisuudessa oli viihdettä, kun Ketterä-käskijä Maso Lehtonen kiitteli LeKi -faneja näiden paikalle tuomasta mustasta makkarasta.

Ketterä on ollut ottelusarjassa parempi joukkue. Se pelaa erittäin tarkasti ja sillä on Mestiksen tasolle kosolti laatua. On siis ymmärrettävää, että suuri yleisö – sekä myös vetomarkkinat – odottavat Ketterän katkaisevan sarjan keskiviikkona Imatralla. Mutta kannattaa ottaa huomioon, että jokainen tähänastinen ottelu on ollut ns. maalin peli. Lisäksi kahdessa viimeisessä pelissä on tarvittu jatkoaikaa paremmuuden ratkaisemiseksi.

Edelleen on syytä huomioida, että sarjan edetessä maaliodotusarvo ei nouse otteluissa järin korkealle. Joukkueet tietävät jo toisensa metkut ja tällä hetkellä näyttää siltä, että molemmissa joukkueissa on tämä oppi sisäistetty hyvin. Tasapelin todennäköisyys on siis koholla.

Vetosuositus

Näillä taustoilla keskiviikon ottelun kerroinasettelu on mielenkiintoinen. Harvoin nimittäin sattuu niin, että jääkiekossa pääsee tipsaamaan tasapeliä parhaana merkkinä. Nyt paras value on ehdottomasti tasapelissä – vetosuositus on Ketterä – KeuPa X kertoimella 4,85. Siitä sitten vain puristelemaan!

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Ketterä – KeuPa ja kohteeseen veto Ketterä – KeuPa X (60 min) kertoimella 4,85. Jos ottelun varsinainen peliaika päättyy tasan, saat 485 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Ketterä tai KeuPa voittaa ottelun varsinaisella peliajalla, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.