Liiga
Kärpät – HIFK
Perjantai 12.04 klo 18:30

Kärppien ja HIFKin ottelusarja on ollut muutaman päivän tauolla. Pikkutauon aikana Mikko Mannerin ja Jarno Pikkaraisen hoveilla on ollut aikaa palautetlla pelaajia ja tehdä viimeiset säädöt peluuttamiseen ennen ottelusarjan huipennusta. Voitot ovat tällä hetkellä sarjassa 2-2 ja on sanottava suoraan, että tämä tilanne mairittelee Kärppiä – joukkueella on edelleen sordiino päällä tämän kevään playoffeissa.

Maanantain ottelussa HIFK oli selkeästi niskan päällä. Joukkue oli fyysinen, torppasi Kärppien hyökkäysten rakentelut tylysti ja Atte Engren oli maalilla eleetön. Lukemat olisivat voineet olla paljonkin rumemmat kuin 2-0. Kärppien tulee löytää hyökkäämiseensä uudestaan juonikkuus, jos se haluaa viedä tämän sarjan nimiinsä. Tällä kertaa punanuttujen ryöstö Raksilassa saattaa hyvinkin onnistua.

Ennen playoffien alkua Kärppien arvioitiin olevan suvereeni suosikki mestariksi, mutta prosentit ovat karisseet peli peliltä alaspäin. Toki kotietunsa suhteen Kärpät on suosikki tänäänkin, mutta Petsipappa ei enää pidä joukkueen tämänhetkistä iskua millään muotoa parempana. HIFK pelaa illasta toiseen laadukkaasti ja on ihailtava tapaa, millä Pikkarainen ulosmittaa joukkueestaan kaiken irrotettavissa olevan.

Vetosuositus

HIFK saa edelleen yllättävän pelikelpoisia kertoimia huolimatta siitä, mitä ottelusarjassa on tähän asti nähty. Niinpä pelivalinta on suhteellisen helppo – ainoastaan vetomuoto hieman mietityttää. Loppujen lopuksi laitetaan kuitille HIFK voittaa ottelun – tasapelissä panos palautetaan, varsinainen peliaika kertoimella 3,10. Tasapelin todennäköisyys on sen verran korkea tässä ottelussa, että turvataan selustaa tällä vetomuodolla.

.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Kärpät – HIFK ja kohteeseen veto HIFK voittaa ottelun – tasapelissä panos palautetaan, varsinainen peliaika kertoimella 3,10. Jos HIFK voittaa ottelun varsinaisella peliajalla, saat 310 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos varsinainen peliaika päättyy tasan, vedon kerroin on 1,00. Jos Kärpät voittaa ottelun varsinaisella peliajalla, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.