Jymypaukku viritteillä NHL:n pudotuspeleissä? Suomalaistähdet isossa roolissa – venyttivät sarjan seiskapeliin

© Kuva: Getty Images
Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Carolina Hurricanes jatkaa jymy-yllätyksen metsästystä NHL:n pudotuspeleissä!

Joukkue nappasi jo kolmannen kotivoittonsa hallitsevasta mestarista Washington Capitalsista tasoittaen ottelusarjan 5-2-voitollaan 3-3:een tiistain vastaisena yönä pelatussa sarjan kuudennessa pelissä.

Hurricanes oli avauserän jälkeen jo 1-2-tappiolla, mutta Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen toisen erän suoritus nosti kotijoukkueen jälleen mukaan peliin. Aho riisti kiekon Capitals-maalin takana jakaen välittömästi nappisyötön maalin eteen nousseelle Teräväiselle, joka sivalsi kauden toisella pudotuspeliosumallaan pelin 2-2:een.

Päätöserässä Hurricanes iski vielä kolme maalia, joista viimeisen tyhjään maaliin. Ottelusarja huipentuu seitsemänteen peliin, joka pelataan NHL:n hallitsevan mestarin Capitalsin kotiluolassa torstain vastaisena yönä. Jokainen ottelusarjan peleistä on toistaiseksi päättynyt kotivoittoihin, joten Hurricanesin olisikin murrettava nyt Capitalsin kotitaika.

Voit katsoa Teräväisen tasoitusmaalin alta:

Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!