Jarmo Kekäläinen nauraa muille? Suomalais-GM:n megahankinta ilmiömäisessä iskussa – teki historiaa runkosarjassa muut murskanneen kustannuksella

© Kuva: Getty Images

Edis Tatli vs Teófimo López

Sijoita 1€ panoksella Tatliin – tienaa 50 euroa!

Columbus Blue Jackets on päässyt NHL:n pudotuspeleissä huimaan iskuun. Se on kurmottanut runkosarjan ylivoimaista hallitsijaa Tampa Bay Lightningia jo kahdesti johtaen ykköskierroksen ottelusarjaa voitoin 2-0.

Lauantaiyönä roolia ottivat negatiivisessa valossa Tampan Nikita Kutsherov ja täysin erilaisessa näkökulmassa Columbuksen Matt Duchene. Yön ottelussa peräti tehot 1+3=4 kiskonut GM Jarmo Kekäläisen hankinta teki seurahistoriaa.

Yksikään pelaaja ei ole tehnyt joukkueessa noin montaa pinnaa yhdessä pudotuspeliottelussa. Aiemmin ennätystä pitivät hallussaan Artemi Panarin ja Zach Werenski lukemin 1+2=3. Rekordit olivat peräisin viime keväältä.

Kekäläinen osotti nerokkuutensa Duchenen hommaamisella. Kanukki siirtyi sinitakkeihin vain noin puolisentoista kuukautta sitten.

Ottelusarjan voittojen ja kanadalaisen liekehdinnän perusteella tulee mieleen, että Kekäläistä saattaa tässä vaiheessa, jos ei naurattaa, niin ainakin hymyilyttää leveästi.

Vähintäänkin mielenkiintoinen ottelusarja jatkuu seuravaaksi kahdella Columbuksen kotipelillä ensi viikolla.

LUE NHL:N TUOREIMMISTA MYÖS:
Tykki tekee tuhojaan NHL:ssä: Patrik Laine kovemmassa vireessä kuin aikoihin – joukkue ajautunut kriisiin

Mitä NHL:n dynastiassa tapahtuu? Koki jo toisen yllätystappion, suomalaispelaajalla tyly kohtalo

Kärpät – Red Bull Salzburg

Katso matsi ilmaiseksi ja lyö otteluun riskitön veto!