Hurja paljastus: Nuorelle NHL-taiturille ja hänen perheelleen satoi lukuisia tappouhkauksia!

Boston Bruinsin hyökkääjä Jake DeBrusk joutui pudotuspeleissä Toronto Maple Leafsin fanien hampaisiin.

Vihamyrsky alkoi Bruinsin ja Maple Leafsin välisen pudotuspelisarjan toisessa ottelussa, kun DeBrusk taklasi konkarihyökkääjä Patrick Marleaun laitaa vasten. 22-vuotias kanadalainen oli myös samassa ottelussa niitannut polvitaklauksella Maple Leafsin Nazem Kadria.

Kadri ei sulattanut DeBruskin temppuja ja näytti sen telomalla nuoren hyökkääjän poikittaisella mailalla jään pintaan. Kadri sai tapauksesta koko pudotuspelisarjan kestävän pelikiellon.

DeBruskin saapuessa Torontossa pelattavaan kolmanteen osaotteluun, kanadalainen sai tuntea kotijoukkueen fanien vihan pahimmalla mahdollisella tavalla. DeBrusk paljasti pudotuspelisarjan päätyttyä bostonilaisessa TOUCHER & RICH -radioshow’ssa, että hän sekä hänen perheensä oli saanut kolmannen ottelun aikaan lukuisia tappouhkauksia Maple Leafs -faneilta.

Uhkauksia oli ollu DeBruskin mukaan niin monta, että niitä ei pystynyt edes laskemaan. Bruins-hyökkääjä ei tehnyt tappouhkauksista ilmoitusta poliisille.

Radioshow’ssa rennon oloisena ollut DeBrusk sai kuitenkin lopulta viimeisen sanan, sillä Bruins eteni pudotuspelisarjasta jatkoon seiskapelin jälkeen.