Carolina Hurricanes kärsii useamman avainhyökkääjänsä loukkaantumisista, kun se kohtaa Washington Capitalsin varhain tiistaiaamuna Suomen aikaa pelattavassa huipputärkeässä ottelussa.

Capitals johtaa NHL:n ensimmäisen kierroksen pudotuspelisarjaa voitoin 3-2, kun neljällä voitolla etenee jatkoon.

Hurricanesin loukkaantuneista Jordan Martinook ja Micheal Ferland eivät harjoitelleet sunnuntain aamujäillä lainkaan ja Aleksandr Ovetshkinin tyrmäämäksi joutunut Andrei Svetshnikov puolestaan luisteli fyysiset kontaktit kieltävä paita päällään.

Canesia seuraava The Athletic-lehden toimittaja Sara Civian kertoi Twitter-tilillään Hurricanes-päävalmentaja Rod Brind’Amourin todenneen Svetshnikovin pelaamisen olevan aiemmista tiedoista poiketen hyvin epävarmaa.

Luotsi ei kuitenkaan poissulkenut Martinookin tai Ferlandin pelaamista kuudennessa osaottelussa.

Mikäli kolmikko ei pystyisi pelaamaan, saattaisi se tarkoittaa ottelusarjan viidennessä kamppailussa oman NHL-debyyttinsä tehneen Aleksi Saarelan kutsumista uudelleen ylös farmiseura Charlotte Checkersista.

Hurricanes tiedotti aiemmin lähettäneensä Saarelan takaisn AHL:ään. (lue uutinen täältä)