Vaihtuuko maisema? Lähde: NHL-seura harkitsee tähtipuolustajansa jättisopimuksen ulosostoa!

© Kuva: Getty Images
Kiusaavatko Sputnikit HIFKiä? Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

New York Rangersin Kevin Shattenkirkin elämässä on tapahtunut parissa vuodessa paljon. Mies oli vasta pari kesää sitten NHL:n vapaiden markkinoiden tavoitelluin puolustajanimi, joskin tänä päivänä miehen asema on hieman toisenlainen.

Shattenkirkin 56 pisteen kausi St. Louis Bluesin ja Washington Capitalsin riveissä teki nykyisin 30-vuotiaasta puolustajasta haluttua tavaraa kesän 2017 UFA-markkinoilla. Rangers nappasi jenkkipakin 4-vuotisella sopimuksella taaten miehelle mukavat 6,65 miljoonan dollarin vuositulot.

Tällä kaudella tehot 2+21 iskenyt puolustaja on kuitenkin ajautunut ongelmiin NHL:n kasvavan pelinopeuden kanssa. Syynä tähän on mitä todennäköisimmin miehen vuoden 2017 harjoitusleirillä kokema paha polvivamma, josta puolustaja ei ole koskaan palautunut täysin entisaikojen tasolle.

New York Postin sisäpiiritoimittaja Larry Brooksin mukaan Rangersin seurajohto saattaakin jopa ostaa Shattenkirkin ulos sopimuksestaan tulevana kesänä, jolloin miehen nykyisestä pahvista on pelattu puolet.

– Ottakaa loppukaudella Shattenkirk suurennuslasin alle. Mies pelaa tällä hetkellä uransa jatkon puolesta. Liian dramaattinen skenaario? Ei oikeastaan. Jos 30-vuotias ei paranna otteitaan viimeisen runkosarjakuukauden aikana, seurajohdolla ei ole muuta mahdollisuutta kuin harkita tosissaan miehen sopimuksen ulosostamista, Brooks täräyttää.

Rangers on tällä hetkellä keskellä uudelleenrakennusta. Joukkueesta lähtivät NHL:n siirtotakarajalla mm. pitkäaikaiset luottohyökkääjät Mats Zuccarello sekä Kevin Hayes, minkä lisäksi myös puolustaja Adam McQuaid vaihtoi maisemaa.

Joukkue on jo menettänyt mahdollisuutensa kevään pudotuspeleihin.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Kiusaavatko Sputnikit HIFKiä? Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!