TPS – HPK: tosipelit käyntiin

Liiga
TPS – HPK
Torstai 21.03 klo 18:30

Odotus on ohi: Liigan ”oikeat” play-off ottelut pääsevät käyntiin torstaina. Sillä aikaa, kun runkosarjassa sijoille 7-10 sijoittuneet joukkueet kävivät armotonta taistelua paikasta auringossa, runkosarjan top 6 lataili fyysisiä ja henkisiä akkujaan kevään koitoksia varten. Ja nyt veljet, nyt se alkaa. Suomikiekko.comin vihje-osiossa etsitään maistuvimmat vedot, jotta otteluiden seuraaminen olisi erityisen nautittavaa.

TPS – kysymysmerkkejä ilmassa

TPS lopetteli runkosarjan vaatimattomasti ja putosi lopulta taulukossa neljännelle sijalle. Tämä herätti kysymysmerkkejä, onko tämänvuotinen nippu jälleen viimeaikaisten perinteitten mukainen kallis yhdistelmä, joka ei lopulta ole edes mitaleilla? Valmentaja Kalle Kaskisella on varmasti hirmuiset paineet, sillä epäonnistuminen tänä keväänä saattaa vaikuttaa jopa hänen tulevaisuuteensa valmentajana.

TPS:n valmennustiimi onkin varmasti miettinyt, miten vastata Kerhon vauhtiin. Kaskisen tiimiä helpottaa varmasti, että joukkue on tällä hetkellä terve. Se tarvitseekin kaiken mahdollisen taidon ja leveyden, sillä se tulee heti puolivälierissä olemaan todellisessa testissä. Ja, mikä tärkeintä, sen pitää parantaa edellisistä peleistä todella paljon. Mutta Kaapo Kakon tähdittämä joukkue on täynnä laatua. Se pitää vain saada ulosmitattua.

HPK – kauden yllättäjä

HPK nousi lopulta tyylikkäästi runkosarjan top 6 -sijoille. HPK:lta ei odotettu ennen kautta näin vahvaa panosta, mutta Antti Pennaselle on nostettava hattua. Käytettäviin resursseihin nähden joukkue on ollut suorastaan murhan hyvä. Pennasen johdolla joukkue on pelinopea ja juonikas, mutta myös puolustuspäästään tiivis.

Myöskään Kerhon sairastuvalla ei ole enää tungosta. Runkosarjassa loukkaantumisista kärsinyt Emil Larmi on pelikunnossa, mikä nostaa osakkeita. Joukkue teki kesken runkosarjan nerokkaan hankinnan hankkiessaan Niclas Luceniuksen. Hyökkääjä on tällä kertaa pelannut kykyjensä edellyttämällä tavalla.

Vetosuositus

Joukkueiden tasoero ei ole millään tavalla merkittävä ja argumentteja kumpaankin suuntaan on helppo heitellä. Tämän pelin ja koko pelisarjan ratkaisu löytyy pikemminkin siitä, kumman joukkueen valmistautuminen on sujunut paremmin ja kumpi pystyy pelillisesti nollaamaan vastustajansa. Tässä suhteessa Pennasen HPK on kaikella todennäköisyydellä vahvemmilla. Pelisuositus on siis HPK voittaa ottelun (jatkoaika mukaan lukien) kertoimella 2,02.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun TPS – HPK ja kohteeseen veto HPK voittaa ottelun (jatkoaika mukaanlukien) kertoimella 2,02. Jos HPK voittaa ottelun, saat 202 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy TPS:n voittoon, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.