Surkuhupaisa tapaus – Mestis-karsintoihin joutuvat joukkueet merkityksettömässä pelissä, kiekko oudosti omaan maaliin

© Kuva: Juha Tamminen

Mestiksen runkosarja huipentui perjantaina, ja ainakaan Heinolassa ei koettu mitään suurta urheilujuhlaa. Sarjakarsintoihin joutuvat Peliitat ja KOOVEE kohtasivat rumasti sanottuna täysin merkityksettömässä pelissä.

Ottelun ja samalla joukkueiden runkosarjakaudet kruunasi uskomaton pupellus. KOOVEEn Jonne Riekko sähläsi pikkumustan omaan rysään, vaikka hän yritti avata peliä maalivahti Tomi Ristelin selän takaa. Kiekko kuitenkin osui veskariin, josta se painui omaan maaliin.

Kuten oheisen videon suorituksesta voi päätellä, ei vastaavanlaisia maaleja näe todellakaan usein.

Kyseiset joukkueet yrittävät uusia sarjapaikkansa karsintaottelupareissa, jossa vastaan asettuvat Suomi-sarjan kaksi parasta.