Sebastian Aho ja Mikko Rantanen iskussa – nousivat kovaan seuraan, samaan pystynyt mm. Teemu Selänne

© Kuva: Getty Images

Kun sekä Carolina Hurricanesin Sebastian Aho että Colorado Avalanchen Mikko Rantanen osuivat yöllä maalipuiden väliin, rikkoivat kummatkin 30 maalin rajan tällä kaudella.

Canes kaatoi Nashville Predatorsin lukemin 5-3 pelissä, jossa Aho nakutti tehot 1+1. Tuon kamppailun maalikoosteen ja tarkemmat tilastot näet täältä. Mainitsemisen arvoinen seikka on sekin, että Teuvo Teräväinen haali kaksi syöttöpinnaa.

Colorado puolestaan kellisti omassa koitoksessaan Buffalo Sabresin rutiinilla 3-0. Rantanen sivalsi kamppailun toisen osuman.

Kuten todettua, nuo maalit olivat merkittävät, kun ne rikkoivat kummankin pelaajan osalta 30 osuman rajan. Esimerkiksi NHLSuomi-sivusto kirjoitti, että aiemmin tähän rajaan on pystynyt vain kymmenen suomalaista.

Lähteen mukaan he ovat Jari Kurri, Teemu Selänne, Olli Jokinen, Petri Skriko, Esa Tikkanen, Ilkka Sinisalo, Jere Lehtinen, Patrik Laine, Jussi Jokinen ja Mikko Mäkelä.

Rantanen keikkuu tämän kauden pistepörssissä edelleen kymmenen parhaan joukossa lukemin 30+56=86, Aho on vähän sen ulkopuolella saldolla 30+47=77.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon!