Mielenkiintoinen siirtohuhu! Jokerit-lupaus ensi kaudeksi Liigaan?

Opi baseball -vetojen salat ja käytä tarjoukset hyväksesi!

Jokereiden juniorilupaus Santeri Hatakka siirtyy ensi kaudeksi Liigaan, kertoo kiekkotoimittaja Miika Arponen. Hänen tietojensa mukaan 18-vuotias puolustaja pelaa ensi kaudella Tampereen Ilveksessä.

– Aamun toinen huhupala Hakametsän koppikäytävän toisesta päästä: 2001 syntynyt Jokerit-junnu, puolustaja Santeri Hatakka on puolestaan ensi kaudella Ilveksen miehiä. Taustassa Kanadan keikkaa lukuunottamatta paljon samaa Jarkko Parikan kanssa, Arponen kirjoittaa Twitter-tilillään.

Hatakka on pelannut tällä kaudella pääasiassa A-nuorten SM-liigaa. 43 ottelussa hän on tehnyt tehot 4+9=13, joten pelaajatyypiltään hän ei ole kiekollinen ihme. Hän on myös ehdolla Pikkuleijonien MM-kisoihin, jotka pelataan huhtikuussa.

Opi baseball -vetojen salat ja käytä tarjoukset hyväksesi!